tlaková bolest v levém boku

Diskuse » tlaková bolest v levém boku

jana Nám poslal(a) zprávu dne 17.8.2008 v 17:15 | sycakj@seznam.cz [88.100.149.42]

Už víc než měsíc mě pobolívá v levém boku, sama mám podezření na střevní potíže, protože zácpou trpím už tak 15 let. Prosím poradte, co s tím. Díky Jana

josef Nám poslal(a) zprávu dne 1.11.2008 v 22:13 | joseftrebova@seznam.cz [213.19.54.102]

Po závodech, mě bolí na levém.Josef

miko dasan Nám poslal(a) zprávu dne 19.11.2008 v 18:16 | sorbonek@centrum.cz [195.188.243.25]

dobry den, mam dlouho bolesti v levem boku, prosel jsem vysetrenim na srdce a nekolik a nezjistili nic, a boli mne i leve prsou a nekdy na vecer me natekne. jinak i leva ruka boli, prosim o radu jeto neco vazneho. dekuji

MULKY Nám poslal(a) zprávu dne 1.6.2009 v 22:57 [85.119.88.37]

pro miko dasanmůže jít o bolest způsobenou dlouhým sezením u počítačepokud je váš případ sezení u počítače měli by jste si dělat krátké procházecí pauzy aby tělo nezačalo lenit a hlavně z důvodu který je zřejmý : lidské tělo nebylo konstruováno na lenivost nýbrž na pohyb pračlověk nemyslím ted primitivy novodobé společnosti ale pračlověk tohle věděl a nezevloval a neseděl dlouho na prdeli ale prostě vykonával pohyb jestli jste tohle pochopil(a jste na nejlepší cestě se bolesti v levém boku zbavit
levý bok bolí protože tělo přenášé váhu při psaní nebo práci na pc do levé části těla!

MULKY Nám poslal(a) zprávu dne 1.6.2009 v 22:59 [85.119.88.37]

OPRAVA TEXTU

pro miko dasanmůže jít o bolest způsobenou dlouhým sezením u počítačepokud je váš případ sezení u počítače měli by jste si dělat krátké procházecí pauzy aby tělo nezačalo lenit a hlavně z důvodu který je zřejmý : lidské tělo nebylo konstruováno na lenivost nýbrž na pohyb pračlověk nemyslím ted primitivy novodobé společnosti ale pračlověk tohle věděl a nezevloval a neseděl dlouho na prdeli ale prostě vykonával pohyb jestli jste tohle pochopil(a jste na nejlepší cestě se bolesti v levém boku zbavit
levý bok bolí protože tělo přenáší váhu při psaní nebo práci na pc do levé části těla

Petra Bebejová Nám poslal(a) zprávu dne 1.10.2009 v 10:55 | Petra.Bebejova@seznam.cz [88.103.124.97]

Dobrý den, bolí mě asi rok v levém boku. Byla jsem na operaci slepého střeva pak na opraci srůstů po slepáku asi si mysleli, že je to příčina mým problémů.Chodím k lékaři, který se mnou cvičí a dává mi obstřiky ale nic mi nepomáhá. Samozřejmě na sonu rentgenu a igigu jsem byla a nic mi nenašli.Chodila jsem i na rehabilitaci, která mi nepomohla také a pan doktor zase říkal, že to má asi od zad tak já už opravdu nevím. Moc děkuji za odpověď nebo nějakou radu

Přidání nové zprávy

• Nepište prosím bez hacku a carek.
  • Spam, nebo jiné nevhodné příspěvky budou mazány.
  • Vše co začína http:// bude odkaz.
*Jméno:
E-mail: [nepovinné]
Web: [nepovinné]
*Kontrolní kód: Nacist novy obrazek
*Text zprávy:

Počet zobrazení 4507.

ENERGON Olomouc - RSS Zdroj - Edit
Copyright (c) 2007 Roman Žďárek